• طراحی داخلی شهر کتاب و خلق یک فضای ماورایی در چین
  • طراحی داخلی شهر کتاب و خلق یک فضای ماورایی در چین
  • طراحی داخلی شهر کتاب و خلق یک فضای ماورایی در چین
  • طراحی داخلی شهر کتاب و خلق یک فضای ماورایی در چین
  • طراحی داخلی شهر کتاب و خلق یک فضای ماورایی در چین
  • طراحی داخلی شهر کتاب و خلق یک فضای ماورایی در چین
  • طراحی داخلی شهر کتاب و خلق یک فضای ماورایی در چین
  • طراحی داخلی شهر کتاب و خلق یک فضای ماورایی در چین
  • طراحی داخلی شهر کتاب و خلق یک فضای ماورایی در چین
  • طراحی داخلی شهر کتاب و خلق یک فضای ماورایی در چین
طراحی داخلی شهر کتاب و خلق یک فضای ماورایی در چینطراحی داخلی شهر کتاب و خلق یک فضای ماورایی در چینطراحی داخلی شهر کتاب و خلق یک فضای ماورایی در چینطراحی داخلی شهر کتاب و خلق یک فضای ماورایی در چینطراحی داخلی شهر کتاب و خلق یک فضای ماورایی در چینطراحی داخلی شهر کتاب و خلق یک فضای ماورایی در چینطراحی داخلی شهر کتاب و خلق یک فضای ماورایی در چینطراحی داخلی شهر کتاب و خلق یک فضای ماورایی در چینطراحی داخلی شهر کتاب و خلق یک فضای ماورایی در چینطراحی داخلی شهر کتاب و خلق یک فضای ماورایی در چین

طراحی داخلی شهر کتاب و خلق یک فضای ماورایی در چین

عصر ساختمان-این کتاب فروشی واقع در جنوب غربی چین و توسط گروه ایکس طراحی شده که در طراحی آن ایده های خلاقانه به کار رفته و باعث جذب مراجعین می شود. این پروژه را می توان به عنوان نماد فرهنگی برجسته در سطح شهر به حساب آورد.

به گزارش پایگاه خبری «عصر ساختمان» به نقل از معماری آرل، این فروشگاه در طبقه 4 یک مجتمع تجاری واقع شده و هنگام استفاده از پله برقی برای مراجعه می توان لیبل های گرافیکی را روی کرتن وال ورودی مشاهده کرد. ایده طراحی داخلی این فروشگاه از جنگل های بامبو گرفته شده و مردم هنگام ورود به آن با قفسه هایی به شکل گیاه بامبو و میز کوچک که مانند شاخه های این گیاه است مواجه می شوند و در کل فضای پر جنب و جوشی ایجاد شده است.
در این کتاب فروشی بخشی مختص کودکان در نظر گرفته شده که دیوار هایش با قفسه هایی در قالب جنگل، خانه های کلاسیک، آسیاب های بادی و پاندا پوشیده شده و قارچ های بزرگی در سراسر این قسمت به صورت پراکنده برای مطالعه کودکان در زیر آن ها طراحی شده است.
در فضای کوچکی از این فروشگاه دیوارهای آجری قرمز رنگ به ارتفاع 5 متر دارد که بین آن ها قفسه های کتاب قرار گرفته و مسیر پیاده روی به صورت پل در ارتفاع 3 متری این دیوار در نظر گرفته شده که به خوانندگان اجازه دسترسی راحت تر به کتاب مورد نظر خود در ارتفاع بالا را می دهد. در ادامه انتهای این فضای کوچک، به وسیله پله های منحنی به سالن سخنرانی ختم می شود و برای انعکاس فضا از سقف اینه ای استفاده شده است.

Copyright © 2015 - AsreSakhteman by Daustany