عصر ساختمان- سرپرست دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی گفت: ۳۷۸ هزار واحد مسکونی خودمالکی هم برای عقد قرارداد به بانک معرفی شده اند.
به گزارش پایگاه خبری «عصر ساختمان» به نقل از صدا و سیما، سرپرست دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی گفت: تاکنون قرارداد تسهیلات 148 هزار واحد مسکونی طرح نهضت ملی مسکن که به صورت خودمالکی در حال ساخت است، منعقد شده است.
نوروزی افزود: 378 هزار واحد مسکونی که به صورت خودمالکی درحال ساخت است، برای دریافت تسهیلات به بانک معرفی شده اند.
وی با بیان اینکه وضع ساخت خودمالکی واحدهای مسکونی، استان به استان است اضافه کرد: جزئیات طرحها در سامانه رصد و پیشرفت ساخت به صورت هفتگی بررسی میشود.
سرپرست دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی همچنین به 225 هزار واحد مسکونی که در مرحله فونداسیون هستند اشاره کرد و گفت: در برنامه ابلاغ شده استانهای خراسان جنوبی و زنجان پیشتاز هستند.