مدیران خودروعصر اعتبار

معاون سازمان نوسازی مدارس:

مدارس در جنگ ۱۲ روزه آسیب جدی ندیدند

عصر ساختمان- معاون مشارکت‌های مردمی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با بیان اینکه تعهدات خیرین در زمانی که نهضت رئیس جمهور اعلام شد حدود ۷ همت بود که تا پایان سال گذشته به ۱۸ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان رسید که نشان از حضور پررنگ‌ مردم دارد گفت: اولین بازتاب و اقدامات در نهضت توسعه عدالت فضای آموزشی را مهرماه شاهد خواهیم بود که با رشد تعداد پروژه‌های تحویلی بیشتر از حد متعارف سال‌های قبل مواجه خواهیم شد.

مدارس در جنگ ۱۲ روزه آسیب جدی ندیدند
نسخه قابل چاپ
دوشنبه ۰۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۳:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر ساختمان» به نقل از ایسنا،علیرضا راشکی با بیان اینکه سازمان نوسازی مدارس کشور برنامه‌ریزی خوبی برای جلب مشارکت خیرین در سال جاری داشته تا بتواند نهضت توسعه عدالت فضای آموزشی را که رئیس جمهور بر آن تاکید داشته به سرانجام برساند گفت: خیرین در حوزه مشارکت‌های مردمی از همان ابتدا به این نهضت پیوستند و در جلسات متعددی حضور پیدا کردند.

    وی با بیان اینکه تعهدات خیرین در زمانی که نهضت رئیس جمهور اعلام شد حدود 7 همت بود افزود: تا پایان سال گذشته تعهدات به 18 هزار و 600 میلیارد تومان رسید که نشان از حضور پررنگ‌ آنها دارد.

    معاون مشارکت‌های مردمی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور ادامه داد: در اکثر پروژه‌های نهضت توسعه عدالت مردمی، یک گروه مردمی حوالی پروژه شکل گرفت که وظیفه این گروه مردمی این بود که در کنار پروژه‌های منتخب نهضت، مشکلات پروژه را پیگیری کنند و به سمع و نظر استانداری، سازمان آموزش پرورش و .... برسانند تا پیگیری‌ها انجام شود.

    راشکی با بیان اینکه از دیگر وظایف این گروه این است که در بین آحاد مردم حضور یافته و آن‌ها را با فضای مدرسه سازی و مشکلات دانش‌آموزان آشنا و در جهت جلب مشارکت پروژه تلاش کنند گفت: گاهی مردم روستا در حد تعمیرات کوچکی گرد هم آمده و با جمع آوری پول، قدم‌هایی را در بحث نهضت مدرسه سازی برداشته‌اند.

    وی با بیان اینکه پیش بینی می‌کنیم که در نهضت توسعه عدالت فضای آموزشی، آموزش و پرورش نقش پررنگی در دولت داشته باشد افزود: با کمک خیرین و مردم جهش خوبی در تحویل پروژه‌ها در مهرماه امسال صورت گیرد.

    معاون مشارکت‌های مردمی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با بیان اینکه اولین اقدامات در نهضت توسعه عدالت فضای آموزشی را مهرماه شاهد هستیم ادامه داد: رشد تعداد پروژه‌های تحویلی بیشتر از حد متعارف سال‌های قبل خواهد بود و این به دلیل توجه مردم، مسئولین، دولت و رئیس جمهور است که محقق خواهد شد.

    راشکی درباره نقش مردم در بازسازی مدارس آسیب دیده در جنگ 12 روزه اظهار کرد: مدارس در این حادثه آسیب جدی ندیدند و با مشارکت مردم و بلافاصله با کمک خیرین مشکلات رفع شد و آثار جدی به همراه نداشت.

     

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        رویداد ها در یک نگاه
        • ساختمان فردا ۴
        • ساختمان فردا ۳
        • ساختمان فردا ۲
        • نشریه ساختمان فردا ۱
        • شماره ۱۷ و ۱۸
        • ۰
        • ۰
        • هفته نامه
        • ۰
        آخرین بروزرسانی ۲ سال پیش
        آرشیو