مدیران خودروعصر اعتبار

بیمه تکمیلی حوادث طبیعی به خانه‌ها رسید؟

عصر ساختمان- رئیس هیات عامل صندوق بیمه حوادث طبیعی ساختمان از رایزنی برای اجرای طرح بیمه تکمیلی حوادث طبیعی برای منازل مسکونی خبر داد.

بیمه تکمیلی حوادث طبیعی به خانه‌ها رسید؟
نسخه قابل چاپ
سه شنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۲:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر ساختمان» به نقل از تسنیم، شمس‌الله سلامی رئیس هیات عامل صندوق بیمه حوادث طبیعی ساختمان از رایزنی برای اجرای طرح بیمه تکمیلی حوادث طبیعی برای منازل مسکونی خبر داد و گفت:‌ بیمه تکمیلی حوادث طبیعی؛ گامی مؤثر برای تأمین امنیت مالی در برابر بحران‌ها است.

    وی با اشاره به پوشش کامل ساختمان‌های مسکونی کشور در برابر حوادث طبیعی طی پنج سال گذشته، گفت: این طرح با مجوز بیمه مرکزی و همکاری شرکت‌های بیمه‌گر، با هدف جبران خسارات مازاد ناشی از زلزله، سیل، طوفان و سایر بحران‌های زیست‌محیطی به‌ویژه در مناطق پرخطر و کم‌برخوردار اجرا می‌شود.

    سلامی تأکید کرد: بیمه تکمیلی حوادث طبیعی گامی مؤثر در تأمین امنیت مالی پایدار برای خانواده‌ها است و نقش مهمی در کاهش ریسک اقتصادی و اجتماعی بحران‌ها دارد.

    وی تصریح کرد: این طرح، با هدف کاهش آسیب‌های مالی ناشی از حوادث غیرمنتظره به‌ویژه در مناطق پرخطر و کم برخوردار به اجرا در می‌آید.

     

    پورسعیدخلیلی