مدیران خودروعصر اعتبار

فاز ۷ و ۸ تصفیه‌خانه جنوب تهران تا پایان سال وارد مدار بهره‌برداری خواهد شد

عصر ساختمان- مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تهران گفت: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده انشالله فاز ۷ و ۸ تصفیه‌خانه جنوب تهران تا پایان سال وارد مدار بهره‌برداری خواهد شد.

فاز ۷ و ۸ تصفیه‌خانه جنوب تهران تا پایان سال وارد مدار بهره‌برداری خواهد شد
نسخه قابل چاپ
شنبه ۲۰ دی ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۷:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر ساختمان» به نقل از باشگاه خبرنگاران، عباسعلی مصرزاده، مدیرعامل شرکت فاضلاب تهران گفت: تصفیه‌خانه فاضلاب جنوب تهران جمعیتی معادل 4 میلیون و 350 هزار نفر را تحت پوشش قرار می‌دهد و در 8 فاز ساخته خواهد شد که تاکنون 6 فاز آن تکمیل شده است.

    او در ادامه اظهار کرد: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده انشالله فاز 7 و 8 این تصفیه‌خانه تا پایان سال وارد مدار بهره‌برداری خواهد شد.

    او پیش از این گفته بود: حجم پساب تولیدی تصفیه‌خانه جنوب تهران پس از تکمیل فاز 7 و 8 به مقدار 330 میلیون مترمکعب خواهد رسید که معادل حجم ذخیره آب سد‌های ماملو و لتیان است.

     

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        رویداد ها در یک نگاه
        • ساختمان فردا ۴
        • ساختمان فردا ۳
        • ساختمان فردا ۲
        • نشریه ساختمان فردا ۱
        • شماره ۱۷ و ۱۸
        • ۰
        • ۰
        • هفته نامه
        • ۰
        آخرین بروزرسانی ۳ سال پیش
        آرشیو