مدیران خودروعصر اعتبار

بسته‌های تشویقی برای احیای بافت‌های فرسوده تهران

عصر ساختمان- مدیرکل راه‌ و شهرسازی استان تهران از صدور پروانه رایگان ساختمانی و اعطای وام ۵۰ میلیون تومانی مسکن برای نوسازی بافت فرسوده در شهر تهران خبر داد.

بسته‌های تشویقی برای احیای بافت‌های فرسوده تهران
نسخه قابل چاپ
دوشنبه ۰۹ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۲:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری«عصر ساختمان» به نقل از مهر، محمد نادر محمدزاده در نشست خبری با موضوع معرفی پروژه‌های دهه فجر امسال در حوزه راه و شهرسازی گفت: دهه فجر امسال 14 هزار و 500 واحد مسکن افتتاح می‌شود که شامل افتتاح 4200 واحد مسکن مهر در شهرهای جدید پرند و پردیس، 4200 واحد مسکن مهر در شهرهای بالای 25 هزار نفر، 6650 واحد احیای بافت‌های فرسوده و 500 واحد نیز در شهرهای زیر 25 هزار نفر می‌شود.

    وی ادامه داد: در حوزه ساختمان، تعدادی ساختمان اداری و خدماتی متعلق به دستگاه‌های دولتی و عمومی به بهره‌برداری خواهد رسید که مهمترین آنها ساختمان مدیریت بحران استان تهران در  2200 متر مربع در شمال شرق پایتخت، مجتمع فرهنگی هنری شهرستان قدس در 4000 مترمربع و مجتمع خدمات بهزیستی شهرستان قدس در 1000 مترمربع است.

    مدیرکل راه‌ و شهرسازی استان تهران اظهار داشت: در استان تهران 320 هزار واحد مسکن مهر، تعهدِ ساخت بود که 38 هزار واحد آن در شهرهای زیر 25 هزار نفر و مابقی در شهرهای جدید است. در شهر جدید پردیس با افتتاح این واحدها، تنها 25 هزار واحد باقی می‌ماند که 20 هزار واحد آن متقاضی مؤثر دارد. در پردیس نیز 58 هزار واحد باقی خواهد ماند که برای تکمیل خدمات زیربنایی و روبنایی آن 2000 میلیارد تومان نیاز است.

    به گفته محمدزاده، سال آینده به جز پردیس، پرونده مسکن مهر بسته خواهد شد. همچنین مسکن مهر پرند نیز تا تابستان 97 به اتمام خواهد رسید.

    وی تأکید کرد: این اداره کل در شهرهای بالای 25 هزار نفر استان برای سایت‌های مسکن مهر در حال احداث 5 مدرسه ـ که در مجموع 85 کلاس درس برای شهرهای رباط‌کریم، دماوند، رودهن و ... است ـ، دو باب کلانتری در شهرهای پیشوا و پاکدشت، مسجد، درمانگاه در دماوند و چند تأسیسات روبنایی دیگر هستیم. همچنین در شهرهای بالای 100 هزار نفر نیز در حال کیفی کردن خدمات و افزایش تأسیسات روبنایی و فضاهای تجاری برای ارتقای کیفیت زندگی در واحدهای مسکن مهر هستیم که با اجرای این پروژه‌ها، سایت‌های مسکن مهر به شهرداری‌ها واگذار خواهد شد.

    مدیرکل راه‌ و شهرسازی استان تهران درباره افزایش سطح دسترسی حمل و نقل عمومی برای افزایش ارتباطات تهران با شهرهای حومه گفت: توسعه شبکه قطار حومه‌ای و خطوط مترو در دست اجراست. در حال حاضر روزانه 650 هزار خودرو از حومه وارد تهران می‌شود که این رقم در حال رشد است؛ به همین دلیل دولت در فکر کاهش حجم ورودی خودروها با هدف کاهش آلودگی پایتخت است، به همین منظور خطوط ریلی قطارهای حومه‌ای از سمت جنوب شرق، جنوب پایتخت و غرب تهران در حال توسعه است.

    محمدزاده با اشاره به احداث 3 خط مترو از تهران به سه شهر جدید هشتگرد، پردیس و پرند تاکید کرد: مجری مترو پرند، شهرداری تهران است که آن را تا فرودگاه امام احداث کرده است ولی از فرودگاه امام تا پرند را به دلیل مطالباتی که از دولت دارد متوقف کرده است. با این حال لزوم تکمیل این خط مترو از سوی دولت به مسئولان شهرداری تهران ابلاغ شده تا تکمیل این خط مترو در دستور کار شهرداری قرار گیرد.

    وی درباره احداث خطوط بی آر تی حومه ای نیز یادآور شد: احداث خط بی آر تی از تهران تا کرج و تهران تا اسلامشهر در دست مطالعه داریم تا بر میزان گزینه های حمل و نقل حومه ای شهر تهران با هدف کاهش حجم خودروهای ورودی به پایتخت بیفزاییم.

    مدیرکل راه‌ و شهرسازی استان تهران از دیگر پروژه های عمرانی زیرساخت های حمل و نقل این استان، احداث کمربندی اسلامشهر به طول 38 کیلومتر را یادآور شد و گفت: این کمربندی از کمربندی دوم جاده واوان تا ضلع جنوبی فرودگاه امام به مبلغ 20 میلیارد تومان در حال احداث است که زیرسازی این محور در مسیر رفت تکمیل شده و امیدواریم در سال مالی آینده (پایان تیرماه 98) زیر بار ترافیکی برود.

    وی با اشاره به وجود گره ترافیکی در محور فیروزکوه بیان داشت: کمربندی دماوند نیز با هدف دور زدن این گره ترافیکی در محدوده گیلاوند به طور 14 کیلومتر با دارا بودن تونل 500 متری و پل 400 متری در حال احداث است.

    این مقام مسئول در وزارت راه و شهرسازی درباره بهسازی جاده قدیم تهران – قم اظهار داشت: این محور به دلیل بالا بودن تردد خودروهای سنگین در پرترافیک ترین جاده های کشور است که به همین دلیل در حال تعریض آن هستیم تا دو خط در مسیر رفت و دو خط در مسیر برگشت ساخته شود. در حال حاضر زیرسازی و روسازی این جاده به صورت بتنی در حال انجام است که از نظر هزینه تفاوتی با جاده آسفالته ندارد ولی دوام آن بسیار بیشتر است آسفالت خواهد بود. کل این پروژه 50 کیلومتر است که تابستان آینده به بهره برداری می رسد.

    محمدزاده درباره بافت فرسوده استان تهران گفت: در این استان 14 هزار و 500 هکتار بافت فرسوده و سکونت گاه غیررسمی داریم که 4.5 میلیون نفر (یک میلیون و 200 هزار خانوار) ساکن این بافت ها هستند. همچنین در شهر تهران 2 میلیون و 300 هزار نفر در مناطق مختلف پایتخت ساکن بافت فرسوده هستند که بعضا در منطقه یک (قیطریه) نیز بافت فرسوده و حاشیه نشین وجود دارد.

    وی بسته های تشویقی برای احیای این بافت ها را شامل صدور رایگان پروانه ساختمانی، تلاش برای رایگان شدن خدمات نظام مهندسی، پرداخت مابه التفاوت هزینه انشعابات آب، برق و گاز همچنین اعطای وام 50 میلیون تومانی نوسازی بافت فرسوده عنوان کرد.

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        رویداد ها در یک نگاه
        • ساختمان فردا ۴
        • ساختمان فردا ۳
        • ساختمان فردا ۲
        • نشریه ساختمان فردا ۱
        • شماره ۱۷ و ۱۸
        • ۰
        • ۰
        • هفته نامه
        • ۰
        آخرین بروزرسانی ۳ ماه پیش
        آرشیو