مدیران خودروعصر اعتبار

رئیس شورای شهر تهران مطرح کرد؛

۳ نقش اساسی پژوهش در مدیریت شهری

عصر ساختمان- هاشمی گفت: حمایت عملی از پژوهشگران، کاربردی کردن پژوهش‌ها و توجه به نتایج پژوهش ۳ نیاز جدی در مدیریت شهری است.

۳ نقش اساسی پژوهش در مدیریت شهری
نسخه قابل چاپ
يکشنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۹:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری«عصر ساختمان» به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، محسن هاشمی رفسنجانی رئیس شورای شهر تهران در آغاز صد و هفتمین جلسه شورای شهر تهران با تبریک فرا رسیدن میلاد امام حسن عسگری (ع) گفت: ایشان در حالی که از 3 طرف تحت فشار بود و در یک پادگان نظامی به سر می‌برد 7 سال عهده‌دار امامت شیعیان بود.

    رئیس شورای شهر تهران با تأکید بر اینکه حکومت وقت و شیعیان تندرو روش اعتدالی و مبتنی بر تفکر و آگاهی‌بخشی امام را مورد حمله قرار می‌دادند، اظهار کرد: حکومت از ارتباط مردم با امام حسن عسگری (ع) نگران بود و از همین جهت ارتباط مردم با ایشان را محدود می‌کرد.

    هاشمی با بیان اینکه امام حسن عسگری در طول امامت خود جامعه شیعه را آماده دوران غیبت کرد و به همین منظور شبکه وکلای شیعه و سیستم ارتباطات امن را ایجاد کرد، گفت: درس امام حسن عسگری (ع) برای شیعیان حفظ میانه‌روی و اعتدال در باور‌ها است که امیدواریم سرلوحه عملکرد ما قرار گیرد.

    وی در ادامه گریزی هم به روز پژوهش زد و گفت: یکی از مشکلات کشور‌های در حال توسعه کم توجهی به پژوهش و تحقیق قبل از هر اقدام عملی است.

    هاشمی افزود: حمایت عملی از پژوهشگران، کاربردی کردن پژوهش‌ها و توجه به نتایج پژوهش در تصمیم‌گیری 3 نیاز جدی مدیریت شهری است که باید به صورت توأمان و نه جزیره‌ای در مدیریت شهری به آن توجه کرد.

    رئیس شورای شهر تهران با تأکید بر اینکه برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری‌های دراز مدت و راهبردی از مهم‌ترین موضوعاتی است که در پژوهش باید به آن توجه کرد گفت: در روز‌های اخیر با ارسال نسخه ویرایش شده برنامه سوم توسعه تهران کمیسیون‌های تخصصی شورا باید با رویکردی علمی و پژوهشی و نه سیاسی این برنامه را بررسی و در سطح یک برنامه قابل اجرا تصویب کنند.

    وی در ادامه به تأخیر در ارسال برنامه سوم اشاره کرد و گفت: من از تیمی که برنامه دوم توسعه شهری را تضمین کرده‌اند تشکر می‌کنم، زیرا که این برنامه یکی از علمی‌ترین برنامه‌های مدیریت شهری بوده و وزارت کشور چارچوب و روش این برنامه را به عنوان الگوی برنامه‌ریزی شهری به سراسر کشور ابلاغ کرد و امیدوارم برنامه سوم هم با استفاده از نقاط قوت برنامه دوم گامی رو به جلو باشد.

    هاشمی خاطرنشان کرد: در انتظار هستیم که سایر اسناد برنامه که شامل چشم‌انداز، استراتژی، اهداف، منابع و مصارف به زودی در اختیار شورا قرار گیرد تا امکان بررسی برنامه ایجاد شود.

    رئیس شورای شهر تهران با تأکید بر اینکه جهت حفظ انسجام و هم‌افزایی سیاست‌ها بودجه‌های سالانه و سایر مصوبات شورا نیاز به برنامه راهبردی مدیریت شهری داریم گفت: باید مکانیزم ایجاد انعطاف و تطبیق نیز به شیوه‌ای کارآمد در برنامه سوم دیده شود.

    هاشمی خاطرنشان کرد: برای سرعت بخشیدن به بررسی و آماده‌سازی برنامه سوم و جبران تأخیراتی که به دلیل تغییرات مکرر در مدیریت شهری ایجاد شده ستاد تدوین برنامه با مشارکت معاونت برنامه‌ریزی شهرداری و همچنین کمیسیون‌های شورا باید تشکیل شود تا با فعالیت فشرده تا بهمن ماه برنامه سوم را نهایی و به صحن شورا دهند.

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        رویداد ها در یک نگاه
        • ساختمان فردا ۴
        • ساختمان فردا ۳
        • ساختمان فردا ۲
        • نشریه ساختمان فردا ۱
        • شماره ۱۷ و ۱۸
        • ۰
        • ۰
        • هفته نامه
        • ۰
        آخرین بروزرسانی ۴ ماه پیش
        آرشیو