مدیران خودروعصر اعتبار

بهبود وضعیت منابع آبی تهران

عصر ساختمان- مدیر دفتر تاسیسات آبی و برقابی شرکت آب منطقه ای تهران گفت: از ابتدای سال آبی تا ۳۰ دی‌ماه، میزان بارندگی‌های استان تهران ۱۸۰ میلی‌متر ثبت شده که این میزان نسبت به متوسط بلندمدت که عددی معادل ۱۰۳ میلی‌متر بوده، ۷۳ درصد افزایش داشته است.

بهبود وضعیت منابع آبی تهران
نسخه قابل چاپ
دوشنبه ۰۱ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۳:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری«عصر ساختمان» به نقل از ایسنا، محمد شهریاری با تاکید بر این‌که وضعیت بارش‌ها در فصل پاییز و اولین ماه فصل زمستان، بیانگر ایجاد وضعیت مطلوب در منابع آبی است، اظهار کرد: در کوهستان‌ها نیز شاهد بارش برف مناسبی بوده‌ایم؛ به‌گونه‌ای که در سد لار، پوشش برفی نسبت به بلندمدت افزایش محسوسی داشته است.

    وی تصریح کرد: اگر روند فعلی بارش‌ها به‌گونه‌ای باشد که تا انتهای زمستان شاهد همین میزان بارندگی باشیم و در فروردین‌ماه نیز بارش بهاری مناسبی را تجربه کنیم، می‌توان نسبت به آبگیری سدها و وضعیت منابع آبی تهران امیدوار بود.

    مدیر دفتر تاسیسات آبی و برقابی شرکت آب منطقه ای تهران اظهار کرد: در حال حاضر، وضعیت منابع آبی تهران بسیار خوب شده و رو به بهبود است، البته حجم مخازن سدهای پنج‌گانه کشور هنوز نسبت به سال گذشته، 30 میلیون مترمکعب افت دارد که علت آن نیز خشکسالی سال آبی گذشته است؛ به‌گونه‌ای که اکنون حجم مخازن سدهای پنج‌گانه تهران 550 میلیون مترمکعب ثبت شده اما این عدد، سال گذشته 580 میلیون مترمکعب بوده است.

    به گفته شهریاری، اگر روال بارندگی مانند شرایط فعلی باشد، نه تنها می‌توانیم کسری مخازن آب را جبران کنیم، بلکه صراحتا می‌توان اعلام کرد که در حوزه منابع آبی تهران نیز هیچ مشکلی وجود نخواهد داشت.

    به تازگی نیز محمدرضا احمدنسب - قائم مقام شرکت آب و فاضلاب استان تهران - درباره وضعیت منابع آبی پایتخت به ایسنا گفت: سال گذشته و در فصل زمستان، با بارش برف کمی روبرو بودیم که همین مساله موجب شد ذخایر منابع آبی تهران کم باشد؛ هرچه ذخیره برف داشتیم، سال گذشته مصرف شده و بارش‌های باران نمی‌تواند این کمبود را جبران کند.

    وی با تاکید بر این‌که تنها بارش برف می‌تواند تنش آبی در فصل تابستان را برای تهران برطرف کند، تصریح کرد: بر اساس آخرین آمار، اکنون حجم ذخیره آب سد کرج، 114 میلیون مترمکعب، حجم ذخیره سد طالقان، 260 میلیون مترمکعب، حجم ذخیره سد لتیان، 29 میلیون مترمکعب، حجم ذخیره سد لار، 19 مترمکعب و حجم ذخیره سد ماملو، 125 میلیون مترمکعب است. هم‌چنین ورودی سد کرج (امیرکبیر) 5.9 متر مکعب بر ثانیه، طالقان 4.9 متر مکعب بر ثانیه، لتیان 4.6 متر مکعب بر ثانیه، لار 6.1 متر مکعب بر ثانیه و ماملو 3.9 متر مکعب بر ثانیه برآورد شده است.

    احمدنسب هم‌چنین درباره میزان بارندگی‌ها از ابتدای سال آبی تاکنون بادآور شده که در حوضه آبریز کرج، میزان بارندگی 221.9 میلیمتر، طالقان 110 میلیمتر، لتیان 240.8 میلیمتر، لار 277.3 میلیمتر و ماملو 129 میلیمتر بوده است.

    به گفته او، میزان بارش‌ها نسبت به سال گذشته افزایش داشته است اما اگر برف در تهران نبارد، قطعا با مشکلاتی مواجه خواهیم شد. چراکه استان تهران شرایط خشک و نیمه خشک را تجربه می‌کنند و لازم است با توجه به جمعیت زیاد در این استان، به موضوع صرفه‌جویی توجه بیش‌تری شود.

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        رویداد ها در یک نگاه
        • ساختمان فردا ۴
        • ساختمان فردا ۳
        • ساختمان فردا ۲
        • نشریه ساختمان فردا ۱
        • شماره ۱۷ و ۱۸
        • ۰
        • ۰
        • هفته نامه
        • ۰
        آخرین بروزرسانی ۳ ماه پیش
        آرشیو
        آخرین اخبار