مدیران خودروعصر اعتبار

قلب سبز سنگاپور در پروژه Marina One

عصر ساختمان - قلب سبز سنگاپور “Marina One” به عنوان مدل الگوی طراحی بین المللی برای زندگی و کار،یک نوآوری در گفتمان طراحی شهر های بزرگ است. به ویژه در مناطق گرمسیری و بارانی ، که با توجه به افزایش جمعیت و تغییرات آب و هوایی، با چالش های فراوان روبرو است، الگوی بینظیری را به اشتراک می گذارد.

قلب سبز سنگاپور در پروژه Marina One
نسخه قابل چاپ
دوشنبه ۰۶ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۴:۰۰

به گزارش پایگاه خبری«عصر ساختمان»، مجتمع ساختمانی با تراکم بالا با استفاده از ترکیب کاربری  آن به بیش از 400،000 مترمربع گسترش می یابد و با گروهی از چهار ساختمان بلند، “قلب سبز” را تشکیل میدهد. فضای عمومی ان به بیش از چندین طبقه گسترش می یابد. این واحه رویایی  سبز سه بعدی منعکس کننده تنوع گیاهان استوایی است. Aedes نمودار های این طرح را ارایه میدهد و  با شرکت کنندگان در این پروژه مصاحبه میکند و همچنین یک فیلم مستند از  معماری قلب سبز سنگاپور ارائه می دهد.
عنصر مرکزی در قلب سبز سنگاپور نمای یک مجسمه پیکرتراشی فضایی با ارتفاع پنج متر است که روح  زندگی منحصر به فردی  را در برج های “Marina One” به  ارمغان می آورد. امروزه بیش از 50 درصد جمعیت جهان در شهرها زندگی می کنند. این تعداد در سه دهه آینده به 70 درصد افزایش خواهد یافت. تا سال 2050، جمعیت جهان به 9 یا 10 میلیارد نفر خواهد رسید. در مکان های شهری، این رشد را نمی توان بدون ساختمان های بلند ساکن کرد . مفهوم اصلی قلب سبز سنگاپور Marina One، که شامل یک گروه از چهار برج ساختمانی بلند مرتبه  است، بر اساس یک فضای مشترک مرکزی  به نام  – “قلب سبز” – توسط معماران ingenhoven  با همکاری نزدیک با معماران منظر، Gustafson Porter و Bowman  طراحی شده است.
معماری فضای سبز
تعامل بین معماری  هندسی  ساختمان ها و امکانات فضای سبز باغ ها، تهویه طبیعی را آسان می کند و شرایط محیطی مطلوب و قابل قبولی را ایجاد می کند. بزرگترین منظره عمومی که در ناحیه مرکزی تجاری سنگاپور در منطقه مارینا 1 واقع شده است، فضای زندگی نزدیک به طبیعت را فراهم می کند. میزان قابل استفاده آن، 125 درصد از سطح زمین اصلی طرح است. “مارینا یک ” شامل چهار ساختمان بلند است که دفتر محل کار ، مسکونی و خرده فروشی را در بر می گیرد و تحت طرح های  Green Mark Platinum و LEED Platinum رتبه بندی شده است. دو برج اداری  هر کدام دارای یک مساحت قابل استفاده 175000 متر مربع می باشند. دو برج مسکونی در حدود  1،042 آپارتمان شهری و 3 هزار سکنه پنت هاوس را شامل میشود .
شکل ارگانیک و طبیعی ساختمان مجتمع با فانوس و بادگیر های  نمادین و فضای سبز سخاوتمندانه آن به بهبود شرایط محیط زیست و افزایش تنوع زیستی کمک می کند. با الهام از تراسهای زمین شالیکاری آسیایی ، ناحیه میانه سبز که توسط چهار برج احاطه شده  – با باغ های  چند طبقه سه بعدی – نشان دهنده تنوع گیاهان گرمسیری و ایجاد یک زیستگاه طبیعی جدید است. این “قلب سبز” شامل بیش از 350 نوع مختلف از درختان و گیاهان، از جمله 700 درخت، در یک محوطه فضای سبز به مساحت 37000 متر مربع است. انواع مختلف حیوانات بخشی از این تنوع زیستی است. معماری منظر با الهام از تغییرات آب و هوایی طبیعی در سطوح مختلف عمودی در یک جنگل بارانی، یک دره سبز را با تغییرات آب و هوایی  بر اساس ارتفاع سطح به نمایش میگذارد.
توجه به میزان کاربری در طراحی قلب سبز سنگاپور:

رستوران ها و کافی نت ها، مناطق خرده فروشی، باشگاه تناسب اندام، استخر، سوپرمارکت، فروشگاه  مواد غذایی و برگزاری مراسم محتلف   در تراس های باز، نه تنها محصولات و خدمات را برای ساکنان، کارکنان اداری و بازدیدکنندگان ارائه می دهند بلکه امکانی برای تعامل اجتماعی، تجاری و اداری فراهم می کند. طراحی این طرح متراکم و کارآمد با سیستم های تهویه ی صرفه جویی در مصرف انرژی، دستگها  و  صفحات پخش تصویر بسیار مفید و موثر در  نمای خارجی و از جنس شیشه که باعث کاهش تابش خورشیدی در ساختمان می شود، تکمیل می شود. مسیر  مستقیم با چهار خط حمل و نقل سریع ، شش خط قطارظرفیت بالا سریع سنگاپور، ایستگاه های اتوبوس، ایستگاه های پارکینگ دوچرخه و ایستگاه های شارژ الکترو موبایل اطمینان میدهد که انتشار گازهای گلخانه ای ناشی از حمل و نقل خصوصی به طور قابل توجهی کاهش می یابد.
طرح رنگ داخلی و نقش های آرام در نمای بیرونی ساختمان با سایه های برنزی و خاکستری را برای حمایت از فضای هماهنگ. این طرح که مانند پیکر تراشی حجم فضا را پر کرده است  یک نمایشگاه مرکزی در انجمن معماری Aedes است.و  طراحی عمیق را از  شکل ساختمان که  به طور کامل با همه امکاناتش مورد استفاده قرار گیرد  نشان میدهد .یک فیلم مستند از ساختمان توسط عکاس معماری HG Esch، تهیه شده است .در ان   با شرکت کنندگان پروژه مصاحبه  میکند و توضیحاتی بر نمودارهای این پروژه ارایه شده است. این فیلم به  بازدیدکنندگان ایده های جدید برای معماری در شهرهای بزرگ ارائه می دهد.

برچسب ها
پورسعیدخلیلی
پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
    پربازدیدترین های هفته
      رویداد ها در یک نگاه
      • ساختمان فردا ۴
      • ساختمان فردا ۳
      • ساختمان فردا ۲
      • نشریه ساختمان فردا ۱
      • شماره ۱۷ و ۱۸
      • ۰
      • ۰
      • هفته نامه
      • ۰
      آخرین بروزرسانی ۴ ماه پیش
      آرشیو