مدیران خودروعصر اعتبار

مدیرعامل بانک مسکن:

کارت اعتباری مصالح ساختمانی تا پایان شهریور عملیاتی می‌شود

عصر ساختمان- رحیمی انارکی گفت: طرح کارت اعتباری مصالح ساختمانیبرای ارائه خدمات بهتر به سازندگان تا پایان شهریور امسال عملیاتی خواهد شد.

کارت اعتباری مصالح ساختمانی تا پایان شهریور عملیاتی می‌شود
نسخه قابل چاپ
دوشنبه ۰۷ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۲:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری«عصر ساختمان» به نقل از باشگاه خبرنگاران، ابوالقاسم رحیمی انارکی مدیرعامل بانک مسکن در جمع خبرنگاران در حاشیه نوزدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان با بیان اینکه شورای پول و اعتبار افزایش سقف تخصیص سهم شرکت‌هایحوزه مسکن را تصویب کرده است، گفت: این شورا ارقامی را با عنوان سقف تسهیلات اعلام کرد که شامل 160 و 250 میلیون تومان است.

    وی افزود: این تسهیلات به سازندگان داده می‌شود و قابل تقسیط و انتقال به خریدار است.

    انارکی توضیح داد: برای افزایش سقف تسهیلات مسکن هیچ مصوبه‌ای وجود نداشت و افزایش سقف تسهیلات کماکان به صورت پیشنهاد از طریق بانک مسکن به بانک مرکزی مانده است.

    مدیرعامل بانک مسکن در پاسخ به سوال خبرنگار راه و شهرسازی مبنی بر آخرین وضعیت کارت اعتباری مصالح ساختمانی،گفت: طرح کارت اعتباری مصالح ساختمانی تا پایان شهریور  عملیاتی می شود.

    وی ادامه داد: طرح کسب و کار مربوطه برای این طرح در حال آماده شدن است و امیدواریم تا پایان شهریور  مقدمات راه اندازی آن هم فراهم شود.

    انارکی با اشاره به اینکه در مکانیسم طرح کارت اعتباری مصالح ساختمانی چند عنصر کلیدی وجود دارد، گفت: این عناصر نقش اصلی را دارند که شامل محصولات و مصالح ساختمانی می‌شود.

    مدیرعامل بانک مسکن با اشاره به اینکه محصولات این کارت عبارت است از تیرآهن، میلگرد، سیمان و مصالحی که مصرف بالایی در ساخت و ساز دارند، گفت: در کنار این موارد تولید کننده و بنکدار مصالح ساختمانی هم دیده شده که به صورت مویرگی تا مرحله مصرف ادامه می‌یابد.

    وی بیان کرد: افرادی که واجد شرایط هستند و تأیید صلاحیت شده‌اند وارد چرخه شده اند، وظیفه ما شناسایی افراد واجد شرایط و دارای فن و حرفه است. هم اکنون در حال شناسایی این افراد هستیم.

    انارکی افزود: کار گروه شناسایی افراد مشمول  طرح کارت اعتباری مصالح ساختمانی تشکیل شده و ملاک شناسایی مشمولان آن هم کارکرد و کسب و کار آن‌ها است.

    مدیرعامل بانک مسکن توضیح داد: هر سازنده و یا تولید کننده‌ای که در این چرخه از کارکرد بالاتری برخوردار باشد مشمول طرح کارت اعتباری مصالح ساختمامنی خواهد شد.

    وی اظهار کرد: تاکنون 120 چرخه از این کسب و کار‌ها شناسایی شده که 80 چرخه آن در صنعت ساخت و ساز مشمول این طرح شده‌اند.

    انارکی با بیان اینکه در این طرح اعتباری در اختیار فعلان صنعت ساختمانی قرار می‌گیرد، گفت: فعالان باید بتوانند از تولید کننده مصالح ساختمانی را دریافت کنند البته از آن جایی که تعداد زیادی انبوه ساز و بنک دار مصالح ساختمانی از تولید کننده به صورت یکجا محصول را دریافت می‌کنند مشمول تخفیف بسیار خوبی می‌شوند.

    مدیرعامل بانک مسکن با اشاره به اینکه سود این کارت‌های اعتباری 18 درصد است، گفت: دریافت کنندگان این مصالح محصولات خریداری شده را به صورت اعتباری در اختیار سایر افراد حاضر در این چرخه قرار می‌دهد.

    وی با اشاره به اینکه تخفیفات این کارت‌ها 25 تا 35 درصد است، گفت: تخفیف نهایی به مصرف کننده و خریدار نهایی منتقل می‌شود که از قیمت تمام شده ساخت و ساز می‌کاهد.

    انارکی در پاسخ به سوال دیگر باشگاه خبرنگاران مبنی بر افزایش سهم بانک مسکن در پرداخت تسهیلات هم گفت: بانک مسکن امکان افزایش سهم تسهیلات مسکن را ندارد، زیرا که هم اکنون بیش از 90 درصد از توان این بانک به پرداخت تسهیلات مسکن اختصاص یافته است.

    مدیرعامل بانک مسکن اظهار کرد: افزایش سقف تسهیلات تکمیل 500 هزار واحد مسکن مهر در اختیار بانک مسکن است و ما باید این میزان تسهیلات را تأمین مالی کنیم.

    وی یادآور شد: بانک مسکن باید به صورت صد در صد در تأمین مالی افزایش سقف تسهیلات مسکن مهر مشارکت داشته باشد.

    انارکی به برنامه اقدام ملی مسکن هم اشاره کرد و گفت: بانک مسکن در برنامه اقدام ملی مشارکت دارد، اما تأمین مالی کل 400 هزار واحد از عهده بانک مسکن برنمی‌آید.

    مدیرعامل بانک مسکن اظهار کرد: در برنامه اقدام ملی مسکن سایر بانک‌ها هم مشارکت دارند، اما احتمال آن که بخش زیادی از تأمین مالی این 400 هزار واحد به بانک مسکن برسد بسیار زیاد است و تنها بخش باقی مانده در سایر بانک‌ها تأمین مالی خواهند کرد.

    وی بیان کرد: افزایش سقف تسهیلات مسکن مهر به بانک مسکن ابلاغ شده و هم اکنون در پردیس بین 30 تا 40 هزار واحد مشمول افزایش سقف تسهیلات می‌شوند بنابراین تسهیلات مسکن مهر پردیس به 50 میلیون تومان رسیده است.

    انارکی توضیح داد: 12 هزار و 500 میلیارد ریال بانک مسکن به طور کلی برای افزایش سقف تسهیلات مسکن مهر باید پرداخت کند و محل تأمین اعتبار آن اقساط برگشتی مسکن مهر است.

    مدیرعامل بانک مسکن اظهار کرد: مقرر شده بود 105 هزار میلیارد ریال از محل اقساط برگشتی مسکن مهر برای تکمیل واحد‌های مانده تخصیص دهیم که این 12 هزار و 500 میلیارد ریال مربوط به همین محل اعتبار است.

    وی اظهارکرد: هم اکنون این تسهیلات فشاری به صندوق مسکن یکم وارد نمی‌کند.

    انارکی افزود: بانک مرکزی برای تسهیلات ودیعه مسکن ایراد گرفته، زیرا که ما عقد آن را مراوده‌ای در نظر گرفته بودیم، اما بانک مرکزی ایراد شرعی و فقهی بر روی آن گرفته و اعلام کرده است که باید تسهیلات ودیعه قرض الحسنه باشد.

    مدیرعامل بانک مسکن بیان کرد: بانک مرکزی طرح ما را برگشت داده، اما بانک مسکن هم تمامی ایرادات شرعی و فقهی آن را به زودی برطرف می‌کند و مجددا به بانک مرکزی آن را ارائه می‌دهد.

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        رویداد ها در یک نگاه
        • ساختمان فردا ۴
        • ساختمان فردا ۳
        • ساختمان فردا ۲
        • نشریه ساختمان فردا ۱
        • شماره ۱۷ و ۱۸
        • ۰
        • ۰
        • هفته نامه
        • ۰
        آخرین بروزرسانی ۴ ماه پیش
        آرشیو
        آخرین اخبار