مدیران خودروعصر اعتبار

میزان خسارت به جنگل‌ها در ۶ ماهه نخست سال ۹۸ چقدر بود؟

عصر ساختمان- سرهنگ علی عباس نژاد گفت: در ۶ ماه گذشته در سطح جنگل‌های طبیعی ۳۳۰ مورد حریق داشتیم که به ۲ هزار و ۳۰۰ هکتار از جنگل‌ها آسیب وارد شد. در جنگل‌های دست کاشت هم ۱۱۸ فرقه آتش سوزی داشتیم که از آن هم حدود ۶۰۰ هکتار صدمه دید.

میزان خسارت به جنگل‌ها در ۶ ماهه نخست سال ۹۸ چقدر بود؟
نسخه قابل چاپ
دوشنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۴:۰۰

    به گزارش  پایگاه خبری«عصرساختمان» به نقل از میزان، سرهنگ علی عباس نژاد، فرمانده یگان حفاظت سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور در پاسخ به این سوال که میزان خسارت به جنگل‌ها در 6 ماهه نخست سال 98 چقدر بود؟ گفت: امسال با توجه به اینکه پوشش سبز کشورمان نسبت به سال‌های گذشته افزایش قابل توجهی داشت و سطح مراتع و جنگل‌های ما پوشیده از علف شد پیش بینی افزایش آتش سوزی را داشتیم.

    نتوانستیم از امکان اطفای حریق هوایی استفاده کنیم

    وی در ادامه بیان کرد: امسال نتوانستیم از امکان اطفای حریق هوایی استفاده کنیم. در مواجهه با این آتش سوزی‌ها تمهیدات خوبی صورت گرفت و آماده باشی از ابتدای سال در سطح کشور اعلام کردیم هماهنگی خوبی بین یگان و سازمان‌های مرتبط با استان‌ها صورت گرفت و این هماهگی موجب شد که در بحث تعاملات خود در سطح کشور موفق عمل کنیم.

    عباس نژاد در ادامه بیان کرد: نتوانستیم از امکان اطفای حریق هوایی استفاده کنیم که باعث گسترش آتش سوزی در خیلی از جنگل ها و مراتع شد و نتوانستیم از هلی کوپتر استفاده کنیم و علت آن هم این بود که نتوانستیم بودجه‌ای که دولت قول داده بود را تحویل بگیریم.

    2 هزار و 900 هکتار آتش سوزی جنگل های طبیعی و دست کاشت

    وی در ادامه بیان کرد: در 6 ماه گذشته در سطح جنگل‌های طبیعی 330 مورد حریق داشتیم که به 2 هزار و 300 هکتار از جنگل‌ها آسیب وارد شد. در جنگل‌های دست کاشت هم 118 فرقه آتش سوزی داشتیم که از آن هم حدود 600 هکتار صدمه دید.

    آتش سوزی 12 تا 13 هزار هکتار از مراتع

    وی در ادامه گفت: با پوشش مناسب مراتع و بی احتیاطی مردم هزار 200 مورد آتش سوزی در مراتع داشتیم که تقریبا حدود 12 تا 13 هزار هکتار از مراتع هم دچار آسیب شد.

    کشف 80 باب کوره ذغال غیر مجاز

    عباس نژاد افزود: در 6 ماه گذشته کشف 80 باب کوره زغال در کشور داشتیم که متخلفین در سطح کشور در مناطق جنگلی مبادرت به حفر کوره زغال کردند که کشف شده است.

    فرمانده یگان حفاظت سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور در ادامه بیان کرد: از لحاظ عدد وقوع آتش سوزی در جنگل‌ها افزایش نداشتیم، ولی در سطح سوخته افزایش داشتیم و آن هم علتش این است که در خیلی از آتش سوزی‌ها مناطق با شیب بالا و صعب العبور است و امکان حضور به موقع نیرو نبود و امکان اطفای حریق هوایی هم نداشتیم و این باعث می‌شد که تا می‌رسیدیم وسعت آتش سوزی گسترش پیدا می‌کرد.

    کدام استان ها بیشتر آتش سوزی داشتند

    وی در ادامه بیان کرد: خوزستان، فارس، و گهکیلویه و بویر احمد و عمدتا استان‌های زاگرسی ما دارای بیشترین حجم آتش سوزی بودند.

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        رویداد ها در یک نگاه
        • ساختمان فردا ۴
        • ساختمان فردا ۳
        • ساختمان فردا ۲
        • نشریه ساختمان فردا ۱
        • شماره ۱۷ و ۱۸
        • ۰
        • ۰
        • هفته نامه
        • ۰
        آخرین بروزرسانی ۳ ماه پیش
        آرشیو