مدیران خودروعصر اعتبار

بی توجهی مدیران به تاب آوری شهرها

عصر ساختمان- نماینده برنامه اسکان بشر ملل متحد در ایران، گفت: در شهرها بیشتر از آنکه به مدیریت تاب‌آوری شهرها توجه شود به مدیریت بحران توجه شده است.

بی توجهی مدیران به تاب آوری شهرها
نسخه قابل چاپ
شنبه ۱۱ آبان ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۶:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری«عصرساختمان» به نقل از فارس، محمد آکدوغان نماینده برنامه اسکان بشر ملل متحد در ایران صبح امروز در نشست علمی تخصصی شهرهای تاب آور و زیست پذیر که در حاشیه مراسم جایزه خشت طلایی برگزار شد، گفت: انتظار داشتم که سخنرانانی که تا این لحظه صحبت کردند بگویند شهر پایدار یعنی چه.

    وی افزود: باید گفته شود که تاب‌آوری یعنی چی زیرا برخی کلمات در ذهن ما می‌نشیند اما در عمل سخت می‌شود و به درستی نمی‌شود آن را پیاده کرد.

    آکدوغان افزود: وقتی می‌گوییم تهران تاب آور یعنی چه؟ کدام ابعاد را باید در نظر بگیریم و نکته دوم اینکه این موضوع یک پروژه است که باید اجرا شود یا اینکه یک پروسه شهری است.

    نماینده برنامه اسکان بشر ملل متحد در ایران افزود: ما متاسفانه در کشورها مدیریت بحران داریم اما مدیریت تاب‌آوری نداریم یعنی منتظر می‌مانیم تا مشکل حادث شود و سپس برای رفع آن مشکل برنامه ریزی می‌کنیم.

    وی گفت: تاب آوری یعنی اینکه پیش از آنکه بخواهد مشکلی به وجود آید شهر برای مقابله با آن مشکل آماده شود.

    محمت آکدوغان تصریح کرد: 10 سال پیش وقتی به تهران آمدم تهران مشکلاتی داشت اما امروز که به تهران آمدم دیدم تغییرات خاصی کرده است و این نشان می‌دهد که تغییرات براساس نیازهای رخ داده است.

    نماینده برنامه اسکان بشر ملل متحد گفت: دو نکته باید مورد توجه قرار گیرد اول اینکه باید قوانین قابل اجرا و سخت داشته باشیم زیرا داشتن قوانین یک چیز است اما اجرا شدن آن یک چیز دیگر است.

    وی ادامه داد: برخی مواقع شاید شب بخوابیم و صبح بیدار بشویم ببینیم قوانین تغییر کرده است و جالب است که مردم در بسیاری از موارد این قوانین یک شبه را اجرا نمی‌کنند.

    محمت آکدوغان تصریح کرد: ما قوانین را امروز می‌نویسیم؛ فردا اجرا می‌کنیم و جالب است که سال بعد از اجرای آنها ناامید شده و آن را عوض می‌کنیم در صورتی که در دنیا اینگونه نیست.

    وی افزود: دومین موضوع این است که باید بعد ریسک‌پذیری در حوزه تاب آوری شهرها دیده شود یعنی باید حد و میزان ریسک‌پذیری شهر مورد توجه قرار گیرد.

    نماینده برنامه اسکان بشر ملل متحد در ایران، گفت: ما در شهر برخی جاهایی را داریم که اصلا نباید در آنجا ساخت‌و‌سازهایی انجام می‌دادیم ساخت‌و‌ساز در نزدیکی دروازه قرآن یا ساخت راه آهن گلستان در آن بخش‌هایی که مانع از بیرون رفتن آب می‌شد اینها مصداق‌های ساخت‌و‌سازهای اشتباه ما است.

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        رویداد ها در یک نگاه
        • ساختمان فردا ۴
        • ساختمان فردا ۳
        • ساختمان فردا ۲
        • نشریه ساختمان فردا ۱
        • شماره ۱۷ و ۱۸
        • ۰
        • ۰
        • هفته نامه
        • ۰
        آخرین بروزرسانی ۴ ماه پیش
        آرشیو
        آخرین اخبار