مدیران خودروعصر اعتبار

افتتاح کارخانه کاشی و سرامیک با سرمایه‌گذاری ارزی ۲۲.۷ میلیون یورو

عصر ساختمان- کارخانه کاشی و سرامیک تندیس ابریشم سرخس توسط رئیس جمهور به صورت ویدئو کنفرانس افتتاح شد.

افتتاح کارخانه کاشی و سرامیک با سرمایه‌گذاری ارزی ۲۲.۷ میلیون یورو
نسخه قابل چاپ
پنجشنبه ۲۰ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۳:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر ساختمان» به نقل از ایسنا، کارخانه کاشی و سرامیک تندیس ابریشم از طریق ارتباط ویدئو کنفرانسی با رئیس‌جمهور و با حضور علیرضا رزم‌حسینی استاندار خراسان‌رضوی، حسین مهری مدیر عامل بانک صنعت و معدن، امام جمعه، فرماندار و رئیس دادگستری شهرستان سرخس در محل منطقه ویژه اقتصادی سرخس به بهره‌برداری رسید.

    این واحد صنعتی با حجم سرمایه‌گذاری ارزی 22.7 میلیون یورو و ریالی 130 میلیارد تومان احداث شده است و برای 650 نفر اشتغال‌زایی مستقیم ایجاد می‌کند.

    همچنین علیرضا رزم‌حسینی استاندار خراسان‌رضوی به همراه جمعی از مدیران استانی و شهرستانی، از 4 واحد در حال احداث تولید گرانول و بنتونیت، گرانول و اوره، پاستیل گرانولی، گوگرد بنتونیت و گوگرد مایع با حجم سرمایه‌گذاری ریالی 245 میلیارد تومان و حجم سرمایه‌گذاری ارزی 5.2 میلیون یورو در محل پالایشگاه گاز شهید هاشمی نژاد سرخس بازدید کرد.

    پورسعیدخلیلی