واحد‌های نهضت ملی با پیشرفت ۸۰ درصد در اولویت واگذاری

عصر ساختمان- مدیرعامل بانک مسکن گفت: اولویت بانک مسکن واگذاری واحدهای نهضت ملی مسکن با پیشرفت فیزیکی بالای ۸۰درصد است.

يکشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۶:۰۰

واحد‌های نهضت ملی با پیشرفت ۸۰ درصد در اولویت واگذاری

به گزارش پایگاه خبری «عصرساختمان» به نقل از تسنیم، علی خورسندیان اظهار کرد: اولویت بانک مسکن در حال حاضر تکمیل واحدهای بالای 80 درصد پیشرفت فیزیکی و تحویل آنها به متقاضیان است.

وی همچنین از پروژه مسکونی 250 واحدی «باران» شرکت سرمایه‌گذاری مسکن گیلان بازدید کرد و در نشستی که به منظور ارائه گزارش عملکرد پروژه «باران» و بررسی پروژه‌های در دست مطالعه و برنامه‌های توسعه‌ای آینده شرکت برگزار شد؛ حضور یافت.

خورسندیان در این نشست اظهار داشت: تسریع در اجرای پروژه‌های شرکت‌های تابعه گروه سرمایه‌گذاری مسکن از اولویت‌های اصلی بانک است. این تسریع علاوه بر پاسخ‌گویی به نیازهای مسکن جامعه، به بهره‌وری بیشتر منابع و ارتقاء جایگاه شرکت‌ها در صنعت مسکن کشور کمک خواهد کرد.

وی همچنین با اشاره به ظرفیت‌های استان گیلان افزود: با توجه به نام‌گذاری سال 1404 از سوی مقام معظم رهبری به‌عنوان سال سرمایه‌گذاری برای تولید، لازم است با نگاه راهبردی به ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری در استان گیلان، زمینه جذب سرمایه و توسعه تولید مسکن فراهم شود.

مدیرعامل بانک مسکن تأکید کرد: پروژه‌های شرکت‌های تابعه گروه باید به سمت سودآوری پایدار و خلق ارزش افزوده حرکت کنند و این امر مستلزم نظارت دقیق مدیران پروژه و تحویل به موقع با حفظ کیفیت است.

 

برچسب ها

اقتصاد مسکنبانک مسکننهضت ملی مسکن
مطالب مرتبط بیشتر
برگشت به بالا