مدیران خودروعصر اعتبار

عجیب‌ترین خانه آسیا

عصر ساختمان- همیشه در هر منطقه یک معماری عجیب وجود دارد و محله "پوندوک ایندا" که محل زندگی اندونزیایی‌های ثروتمند است، از این قاعده مستثنی نیست.

عجیب‌ترین خانه آسیا
نسخه قابل چاپ
شنبه ۰۹ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۱:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصرساختمان» به نقل از الف، در میان مجموعه خانه‌های نئو کلاسیک، خانه‌ای وجود دارد که نامش «خانه کج جاکارتا» است. این خانه زیبا با زاویه 70 درجه طراحی شده و زاده مغز طراحِ "بودی پرادونو" است.

    برخلاف برج پیزای ایتالیا که به اشتباه کج شده است، این بنای زیبا عمدا به صورت کج طراحی شده است. پرادونو می‌گوید که اولش قرار بوده این خانه کمی کج باشد: مثلا زاویه 10 یا20 درجه.

    پرادونو در ادامه می‌گوید: «اما در نهایت به این نتیجه رسیدیم که زاویه 70درجه بهترین زاویه ممکن است. در این صورت می‌توانیم اتفاقی عجیب در منطقه رقم بزنیم.»

    هدف پرادونو از غرابت زیبای معماری آن خانه این بوده که جایگاه معماری اروپایی در آن محله شهر را پس بزند. معماری خانه علاوه بر متمایز بودنش از آزادی حرف می‌زند: نمای شیشه‌ای خانه با معماریِ بسته‌ی خانه‌های مجاور سر جنگ دارد.

    افزایش قیمت مسکن
    قیمت مسکن در 7 سال گذشته در جاکارتا سیری صعودی را داشته است. جمعیت این شهر 10 میلیون نفر بوده و قیمت مسکن در این مدت به دو برابر رسیده و هر متر مربع خانه در این شهر اکنون به 15000 دلار رسیده است.

    کریستینا گوکس، مالک خانه و یک گالری هنرهای معاصر، زمین را حدود 10 سال پیش به ارزش متری500 دلار خرید اما قیمت این خانه حالا به متری 4000 دلار در ماه رسیده است. خانم گوکس هنگام ساخت این خانه اجازه کامل را به پرادونو داده بود. وی در مصاحبه با سی ان ان گفت: «این خانه همان خانه رویایی من است. اگر قرار باشد که پرادونو یک خانه دیگر بسازد، باید شبیه همین خانه باشد.» دیگر بسازد، باید شبیه همین خانه باشد.»

    زاویه این خانه 70 درجه است!

    نمای شیشه‌ای خانه ندای آزادی را در مقایسه با معماری بسته خانه‌های مجاور سر می‌دهد

    خانه پی – این ساختمان که در لبه کوه مربابو در جاوه مرکزی ساخته شده نیز یکی دیگر از کارهای پرادونو است و از مصالح محلی تهیه شده است. کانون توجه این ساختمان کتابخانه آن است که برای ترویج دانش در اهالی محلی ساخته شده است.

    خانه پی – نام دیگر این ساختمان «خانه کوه رقصان» است. این ساختمان از نور خورشید به عنوان نور طبیعی در طول روز استفاده می‌کند. آب گرم ساختمان نیز از طریق انرژی خورشیدی تامین می‌شود. این سازه همچنین آب باران را برای استفاده در ماه‌های گرم سال جمع می‌کند.

    خانه پی – طراحی ساده رمز موفقیت است. از مصالح محلی مثل آجر، بامبو و سنگ در ساخت این خانه استفاده شده است. درب‌های خانه نیز از درب‌های یک خانه قدیمی بازیافت شده است.

    ویلای ایسی – پرادونو این ملک در بالی اندونزی را مانند یک اثر معاصر و استوایی طراحی کرده است.

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        رویداد ها در یک نگاه
        • ساختمان فردا ۴
        • ساختمان فردا ۳
        • ساختمان فردا ۲
        • نشریه ساختمان فردا ۱
        • شماره ۱۷ و ۱۸
        • ۰
        • ۰
        • هفته نامه
        • ۰
        آخرین بروزرسانی ۴ ماه پیش
        آرشیو
        آخرین اخبار