مدیران خودروعصر اعتبار

یک میلیون مشترک ۲.۵ برابر نرمال برق مصرف می‌کنند

عصر ساختمان- مدیرکل امور انرژی و مشتریان شرکت توانیر گفت: حدود یک میلیون مشترک بیش از ۲.۵ برابر الگو مصرف دارند، ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار مشترک بین ۱.۵ تا ۲.۵ برابر، حدود ۵ میلیون مشترک تا ۱.۵ برابر الگو و حدود ۲۳ میلیون مشترک نیز زیر الگو هستند.

یک میلیون مشترک ۲.۵ برابر نرمال برق مصرف می‌کنند
نسخه قابل چاپ
دوشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۶:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر ساختمان» به نقل از ایلنا عبدالامیر یاقوتی درباره روند رشد مصرف برق در کشور اظهار داشت: مصرف برق 1.9 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد داشته است.

    وی افزود: ما برای مدیریت مصرف برق در سال جاری برنامه‌های مختلفی در قالب 14 مگاپروژه و 36 بسته مدیریت مصرف تنظیم و در حال اجرا داریم.

    مدیرکل امور انرژی و مشتریان شرکت توانیر درباره مصرف مشترکین پرمصرف گفت: حدود یک میلیون مشترک بیش از 2.5 برابر الگو مصرف دارند، 2 میلیون و 500 هزار مشترک بین 1.5 تا 2.5 برابر، حدود 5 میلیون مشترک 1.5 تا الگو و حدود 23 میلیون مشترک نیز زیر الگو هستند.

    وی درباره تاثیر تغییر ساعت ادارات بر کاهش مصرف تاکید کرد: بر اساس اطلاعات ثبت شده تغییر ساعت ادارات تا 1000 مگاوات بر پیک بار موثر است.

    یاقوتی درباره برنامه اعمال خاموشی در صنایع نیز تصریح کرد: در حال حاضر، صنایع بزرگ 25 درصد و سایر صنایع یک روز در هفته موظف به همکاری هستند، این صنایع می‌توانند در روزهای تعطیل و ساعات نیمه شب تا میزان مندرج در قرارداد مصرف برق داشته باشند.

    پورسعیدخلیلی
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        رویداد ها در یک نگاه
        • ساختمان فردا ۴
        • ساختمان فردا ۳
        • ساختمان فردا ۲
        • نشریه ساختمان فردا ۱
        • شماره ۱۷ و ۱۸
        • ۰
        • ۰
        • هفته نامه
        • ۰
        آخرین بروزرسانی ۲ سال پیش
        آرشیو
        آخرین اخبار