مدیران خودروعصر اعتبار

چهارمین استان پهناور کشور زمین برای ساخت ملی مسکن ندارد!

عاون عمرانی استانداری فارس علت تحویل سه درصدی واحدهای نهضت ملی مسکن به متقاضیان در استان را کمبود زمین در بافت شهری و فرآیند طولانی اخذ مجوز الحاق، عنوان کرد.

چهارمین استان پهناور کشور زمین برای ساخت ملی مسکن ندارد!
نسخه قابل چاپ
دوشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۴:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر ساختمان» به نقل از خبرگزاری فارس، مسکن یکی از دغدغه‌های مهم اقشار مختلف جامعه است و پروژه‌های نهضت ملی مسکن که قرار بود مثل مسکن مهر جمعیت زیادی را خانه‌دار کند 500 هزار نفر در استان فارس را در بیم و امید صاحب‌خانه شدن یا نشدن معطل نگاه داشته است.
    استان پرجمعیت فارس که در حوزه تأمین مسکن مشکلات بسیاری دارد در زمینه نهضت ملی مسکن نیز تاکنون عملکرد مطلوبی نداشته چنانچه تنها سه درصد از تعهدات خود را در این حوزه به مرحله نهایی رسانده و از 98 هزار واحد حدود 2600 واحد را تحویل مردم داده است.
    آن‌گونه که معاون عمرانی استاندار فارس می‌گوید؛ تأمین زمین اولین مشکل و پس آن، آورده متقاضیان و پرداخت نامنظم تسهیلات بانکی است.
    محمود رضایی کوچی با بیان اینکه میزان پیشرفت پروژه‌ها در استان فارس به طور متوسط 25 تا 30 درصد است، به خبرگزاری فارس گفت: برخی در مراحل ابتدایی و برخی در مراحل نهایی است اما اینکه چرا تا کنون واحدهای کمی تحویل متقاضیان شده است به دلیل کمبود زمین بوده چراکه عمدتاً در بافت شهری زمین وجود ندارد و زمین‌های دیگر نیازمند اخذ مجوزهایی جهت الحاق بوده که گاهی بسیار زمان‌بر شده است، از طرفی، تسهیلات بانکی نیز به همه متقاضیان اختصاص نیافته است.
    وی معتقد است استان فارس حجم گسترده‌ای از تعداد کلی واحدهایی که در کشور در قالب نهضت ملی مسکن در حال ساخت است را بر عهده دارد و لذا کندی کار به دلیل تعهد 11 درصدی این استان پرجمعیت یعنی ساخت 98 هزار واحد از 900 هزار واحد کشور است.
    معاون استاندار فارس با بیان اینکه امسال تا حدود 30 هزار واحد امکان بهره‌برداری دارد، گفت:  تمام تلاش ما در دولت چهاردهم این است که پروژه‌های ناتمام نهضت ملی مسکن را تمام کنیم.
    مدیرکل سابق راه و شهرسازی فارس هم پیش‌تر گفته بود میزان تسهیلات بانکی تخصیص‌داده‌شده به هر واحد 550 میلیون تومان است که همه بانک‌های سطح استان باید در پرداخت تسهیلات مشارکت می‌کردند، اما در سال گذشته تنها 2 بانک مسکن و ملی بخشی از تسهیلات را اعطا کرده‌اند.
    ناصر رضایی با بیان اینکه تعداد پروژه‌های در حال اجرا در استان 80 هزار و 51 پروژه است، اعلام کرده به‌طورکلی 80 هزار و 51 نفر متقاضی دریافت تسهیلات بوده‌اند که تا کنون 4 هزار و 951 میلیارد تومان برای 21 هزار و 199 واحد تخصیص‌یافته است‌.
    عدد تسهیلاتی که اخیراً وزارت راه و شهرسازی اعلام کرد به 650 میلیون تومان برای هر واحد افزایش‌یافته و قرار است برای افزایش آن به 850 میلیون هم تلاش شود.

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        رویداد ها در یک نگاه
        • ساختمان فردا ۴
        • ساختمان فردا ۳
        • ساختمان فردا ۲
        • نشریه ساختمان فردا ۱
        • شماره ۱۷ و ۱۸
        • ۰
        • ۰
        • هفته نامه
        • ۰
        آخرین بروزرسانی ۲ سال پیش
        آرشیو
        آخرین اخبار