مدیران خودروعصر اعتبار

در پی بازدید از مناطق آسیب‌دیده در حمله رژیم صهیونیستی صادر شد؛

دستورات وزیر راه به نظام مهندسی و بنیاد مسکن برای بازسازی واحدهای مسکونی تخریب شده

عصر ساختمان- وزیر راه و شهرسازی ضمن بازدید از واحدهای مسکونی آسیب‌دیده از تجاوز رژیم صهیونیستی در تهران، از تلاش برای تسریع تدوین و اجرای دستورالعمل بازسازی این واحدها خبر داد و گفت: پشتیبانی از بازسازی این واحدها را به سرعت انجام می‌دهیم.

دستورات وزیر راه به نظام مهندسی و بنیاد مسکن برای بازسازی واحدهای مسکونی تخریب شده
نسخه قابل چاپ
يکشنبه ۰۱ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۱:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر ساختمان» به نقل از ایرنا ، فرزانه صادق از مناطق آسیب دیده در جنگ اسرائیل در پایتخت از جمله منازل مسکونی تخریب شده دانشمندان هسته‌ای کشورمان در حملات رژیم صهیونیستی بازدید کرد.

    در جریان این بازدید که با همراهی معاون مسکن و ساختمان، نمایندگانی از بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و سازمان نظام مهندسی ساختمان انجام شد، به منظور اجرای دستور رئیس‌جمهور مبنی بر ضرورت بازسازی مناطق خسارات دیده، تسهیل‌گری برای ارزیابی میزان خسارت‌ها و تسهیلگری در بازسازی این واحدها مورد بررسی قرار گرفت.

    صادق در این بازدید با اشاره به ساده‌زیستی دانشمندان هسته‌ای کشورمان، اظهار داشت: چنین دانشمندانی اگر در هر جای دنیا بودند زندگی کاملا متفاوتی داشتند. دانشمندان هسته‌ای‌ ما در این کشور و در این آب و خاک ماندند و دانش هسته‌ای خود را به نسل بعد آموزش دادند، اما رژیم صهیونیستی حتی تحمل دانش هسته‌ای ما را نیز نداشت.

    وی در این بازدید از سازمان نظام مهندسی ساختمان خواست در همکاری و تعامل با ستاد مدیریت بحران، بررسی‌های کارشناسی لازم را درباره ‌ایمنی سازه‌های مجاور محل‌های تخریب شده ارائه کنند. مهندسان ارزیاب سازمان نظام مهندسی ساختمان به صورت داوطلبانه در جریان بررسی ایمنی سازه‌های مذکور، درباره اتصال انشعابات گاز و برق اعلام نظر می‌کنند.

    وزیر راه و شهرسازی همچنین از بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خواست میزان خسارات به همه ساختمان‌های آسیب‌دیده در حملات دژخیمانه رژیم غاصب صهیونیستی را برآورد کند. این برآورد با حضور مالکان یا تماس با آنان باید ثبت و ضبط شده و به ساکنان اطلاع داده شود.

    صادق با اشاره به مسئولیت سنگین وزارت راه و شهرسازی در بازسازی واحدهای آسیب‌دیده در جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی، از تلاش‌های بنیاد مسکن برای بازسازی‌های اولیه و تدوین دستورالعمل اجرایی آن بر اساس تاکید رییس‌جمهور سخن گفت و تصریح کرد: پشتیبانی از بازسازی مناطق آسیب دیده را به سرعت انجام خواهیم داد.

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        رویداد ها در یک نگاه
        • ساختمان فردا ۴
        • ساختمان فردا ۳
        • ساختمان فردا ۲
        • نشریه ساختمان فردا ۱
        • شماره ۱۷ و ۱۸
        • ۰
        • ۰
        • هفته نامه
        • ۰
        آخرین بروزرسانی ۲ سال پیش
        آرشیو